Op Auto-spelletjes.com hebben we voor jullie de beste gratis autospelletjes online gezet. Alle auto spelletjes zijn gratis te spelen in je eentje of de multiplayer autospelletjes met vrienden of onbekende mensen. Heb je ergens een auto spelletje gezien dat je niet op onze site hebt kunnen vinden? Geef ons dan snel een mailtje!

 

Auto Roulette

 

Auto roulette is een vorm van roulette zoals je deze in speelautomatenhallen tegenkomt. Het spel wijkt op een aantal punten af van het normale roulette spel. Dit heeft primair te maken met het feit dat auto roulette als speelautomaat wordt bestempeld. Wat de precieze verschillen inhouden, en waarom je het beter wel dan wel niet kunt spelen, zullen we hieronder bespreken.

 

Geautomatiseerde versie

 

Zoals al behandeld in de inleiding, is auto roulette een spel dat u kunt vinden in cafés, speelautomatenhallen en in sommige casino’s. Het spel is een geautomatiseerde versie van het roulette spel. Met andere woorden, bij dit spel wordt het balletje niet door een croupier, maar door een computer in beweging gezet. Spelers zitten bij het roulette spel in kringvorm rondom het apparaat. Er zijn verschillen typen automaten op de markt. Een aantal van de apparaten gebruiken een echte cilinder, de overigen houden het bij beeldschermen. In het eerste geval is er sprake van een draaiend balletje, bij de tweede situatie wordt het draaien enkel gesimuleerd.

  auto roulette  

Speelautomaat

 

Het auto roulette spel wordt gezien als speelautomaat. Deze constatering heeft zijn invloed op de uitbetalingspercentages. Waar normaal roulette een uitbetaling kent van 99%, kan het voorkomen dat auto roulette slecht 80% uitkeert. Auto roulette wordt gezien als zeer lucratief voor de uitbater. Zoals hierboven aangegeven, is auto roulette geen spel dat u moet spelen voor de uitbetalingen. Weliswaar kent het spel dezelfde opzet als roulette. Qua uitbetalingen kan het sterk afwijken. Mocht u desondanks roulette willen spelen. Raden we u aan om voor Europese online roulette te gaan. Een extra optie is live roulette. De verschillende soorten vindt u op deze website.

 

Slotnoot

 

Roulette of online roulette is een spel met een betrekkelijk laag huisvoordeel. Als speler maakt u een goede kans op winst. Auto roulette is de uitzondering op deze regel. Bij dit spel heeft u een zeer beperkte kans op winst. Aangeraden wordt om dit spel zoveel mogelijk te vermijden. Beter kunt u online roulette gaan spelen. Bron: www.hoewinikmetroulette.nl/